Comanda dvs va fi gata in 20 minute

SUNATI SI COMANDATI 0753.680.943
0

Cosul dvs

0 produse - 0,00 LEI

Nu aveti produse in cos

Termeni si conditii

1. Dreptul de autor al Fresh-Box asupra informatiilor publicate pe site

2. Plata comenzilor

3. Ridicarea comenzilor

4. Informatii despre renuntarea la comenzi

5. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

6. Politica de confidentialitate

7. Dispozitii finale

 

 

Site-ul www.Fresh-Box.ro, numit in continuare Fresh-Box, este proprietatea SC RIV TER BOX SRL, avand cod fiscal 37029197.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Fresh-Box isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Fresh-Box garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Fresh-Box.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Fresh-Box fara acordul prealabil scris al acesteia.

 Dreptul de a crea o legatura web - link - catre Fresh-Box este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Fresh-Box sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 

1. Dreptul de autor a Fresh-Box asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Fresh-Box - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Fresh-Box si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Fresh-Box a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Fresh-Box numai in limitele metionate in prezentul document.

 

2. Plata comenzilor

Plata comenzilor plasate pe site-ul Fresh-Box.ro se poate efectua astfel:

-          numerar, la ridicarea comenzii

-          prin card, la ridicarea comenzii

-          direct pe site, prin card bancar, dupa plasarea comenzii

 

Fresh-Box isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

 

3. Ridicarea comenzilor

Ridicarea comenzilor se face direct de catre client sau de catre un reprezentant al acestuia, pe baza codului unic alocat fiecarei comenzi. Codul trebuie prezentat la casa, pentru a putea ridica o comanda.

Comenzile sunt pregatite de livrare intr-un interval mediu de 15-20 de minute, dar care se poate prelungi in functie de volumul de comenzi din momentul respectiv. Va rugam sa verificati timpul de pregatire al comenzilor, in antetul site-ului nostru.

Clientul poate sa specifice ora la care doreste sa ridice comanda, in momentul plasarii acesteia pe site.

 

4. Informatii despre renuntarea la comenzi

Puteti renunta la o comanda cu cel putin 35 de minute inainte de ora pe care ati selectat-o pentru ridicarea comenzii. Daca ati efectuat plata in avans, prin card online, veti primi contravaloarea comenzii, prin rambursarea sumei pe cardul cu care ati achitat.

Comenzile care sunt anulate cu mai putin de 35 de minute inainte de ora pe care ati selectat-o pentru ridicarea comenzii, nu sunt eligibile pentru restituirea sumei achitate online, prin card.

 

5. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul Fresh-Box este gazduit de serverele unei terte firme. Fresh-Box nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Fresh-Box nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Fresh-Box. Fresh-Box nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Fresh-Box. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

6. Politica de confidentialitate

Fresh-Box garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Fresh-Box pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Fresh-Box nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@Fresh-Box.ro.

Mai multe informatii despre politica de prelucrare a datelor personale gasiti in pagina „Prelucrarea datelor cu caracter personal” din subsolul site-ului nostru.

 

7. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Fresh-Box si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Fresh-Box, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.